ONZE STRATEGISCHE PARTNERS

magnet

Magnet-Physik is een leidende fabrikant in gediversifieerd magnetiseren en magnetische meetapparatuur. Sinds 2012 is Pulseform hun partner voor de verkoop en marketing van hun gepatenteerde technologie├źn voor magnetische vormen.

tube

De kernactiviteit van Tubeworkx is de vervorming en bewerking van middelgrote tot grote series in vooral staal, koper en roestvaste stalen buizen. Hiervoor gebruikt Tubeworkx verschillende toonaangevende methoden. Daarnaast zijn zij mede ontwikkelaar van de Pulseform technologie.

blue

Pulseform is onderdeel van Blue Engineering; een engineeringbedrijf met hoogwaardige kennis van mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Zij innoveren en produceren met technologie├źn met meerdere voordelen voor de maatschappij en de natuur.

holland

Holland Innovative is toonaangevend in het ondersteunen van organisaties met product-, proces- en projectmanagement en in reliability engineering. Holland Innovative is een partnerbedrijf van Blue Engineering is heeft ondersteunt in het bouwen van de business case voor Pulseform.